studier i Storbritannia

Informasjonsmøte om studier i Storbritannia og Irland – Trondheim

Trondheim Katedralskole
28. mars 16:00 - 18:00

På De britiske øyer finner du noen av verdens beste universitet. I henholdsvis Irland og Storbritannia finner du fantastiske studentmiljø og akademikere i verdensklasse. På dette informasjonsmøtet får du full oversikt over tilbud og søknadsprosessen.

Britiske universiteter er blant de mest ettertraktede i verden, og Storbritannia er også et populært studieland for mange norske studenter hvert år. Bredden i fagtilbudet er stor, noe som innebærer at du har gode muligheter til å spesialisere deg innenfor fagfelt som kanskje ikke er like tilgjengelige her hjemme i Norge.

Om du er i tvil om Storbitannia er studielandet for deg, er det bare tenke på interessene dine utover det du ønsker å studere. Musikk, film, tv-serier, humor, litteratur, idrett, kunst, teater, friluftsliv – listen er uendelig. Du vil uansett finne et miljø i Storbritannia som passer deg.

Dette er kanskje kjent som landet for folk med rødt hår og lillebroren til Storbritannia. Men Irland er som en godt gjemt gullgryte; full av skatter – og å studere i Irland vil definitivt bli en fantastisk opplevelse.

For mange har Irland gått litt under radaren for steder man kan studere – men tro oss når vi sier at Irland er et minst like bra land å studere i som Storbritannia. I Irland finner du byene Galway, Cork og Dublin, og selv om de kanskje ikke har stått øverst på listen over steder du har drømt om å reise til, vil du garantert elske stemningen. For det finnes faktisk ikke noe hyggeligere eller mer generøst enn en ire.

Gjennom dette informasjonsmøtet på Trondheim Katedralskole vil du bli bedre kjent med Irland og Storbritannia som studieland. Møt på Filmrommet fra kl 16:00.

Påmelding informasjonsmøter og webinar våren 2023

  • Huk av for hvilket informasjonsmøte du ønsker å delta på

Tilbake til Forsiden