Infomøte om medsinstudier på Kypros – 21. jun

ONLINE
21. juni 18:00

Lurer du på hvordan det er å studere medisin på Kypros? Bli med på University of Nicosia sitt infomasjonsmøte om medisinstudier.

Take your first step to becoming a doctor now!  Our virtual Open Days are fun and engaging!

Learn more about the 6-year Doctor of Medicine (MD) Degree, discuss questions with Course Directors, current students and our Admissions team live and take a virtual tour of our campus.

Påmelding finner du her. 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.