Infomøte: Bond University i Oslo 8. juni

Oslo
08. juni 14:30 - 16:30

8. juni kommer Bond University til Oslo for å møte fremtidige studenter som ønsker å studere i Gold Coast, Australia!

Bond University er et lite universitet som ligger i Gold Coast, og er særlig populære for sine studier i business og film & TV. For disse studiene finnes det også helt egne SONOR-stipender du kan lese om her. De har oppstart i september, januar og mai, som også betyr at det fortsatt er mulig å starte til høsten.

Du kan møte Matt fra Bond University mellom kl 1430 0g 1630 onsdag 8. juni i SONORs kontorer. Vi vil ha drop-in i dette tidsrommet, slik at dere som er interessert i å komme innom for en prat kan gjøre det. 

Infomøtet vil være nyttig både for deg som er litt usikker på det med studier i utlandet, og for deg som har fått opptak og tenker å reise til Bond. Det er også mulighet for å stille spørsmål til både SONOR og Bond, eller avtale en prat med en av våre veiledere. Ta gjerne med deg en venn eller familiemedlemmer.

Har du spørsmål om infomøtet, Bond University, eller generelle spørsmål om studier i utlandet ta kontakt med oss på info@sonor.no.

Påmelding

Påmelding(Påkrevd)

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.