25 apr

Comenius University kommer til Oslo

Oslo

Comenius University kommer til Oslo for å snakke om medisinstudier i Slovakia. I tillegg vil ANSA være til stede og snakke om deres arbeid og finansiering av studiene.

SONOR Interstudies og ANSA vil gjerne ønske søkere, potensielle søkere og fremtidige søkere til medisinstudier i Slovakia velkommen til et foredrag om medisinstudier.

Comenius University, Jessenius Faculty of Medicine kommer til Oslo onsdag 25. april for å snakke om medisinstudier ved deres universitet. De vil også snakke om hvordan det er å bo i byen Martin og studentlivet. Det vil være muligheter for å stille spørsmål. OBS! Foredraget vil foregå på engelsk.

ANSA ved Knut Eidsten Bjørnå vil også være tilstede og vil fortelle dere om hva ANSA kan tilby dere som utenlandsstudenter, forsikring og finansiering av studiene.

Plan for kvelden:

1730 – velkommen og introduksjon
1735 – ANSA har ordet. Informasjon om ANSAs arbeid, studentliv i utlandet, forsikring og finansiering av studier i utlandet
1800 – Comenius University har ordet. Informasjon om studiet, universitet, byen Martin og studentliv

Det vil bli servert pizza. Vi ber alle interesserte melde seg på til margrethe@sonor.no. Vennligst si ifra om allergier. Vi forventer at arrangementet vil være ferdig rundt kl. 1930.

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.