Avreiseseminar Australia – 15 juni

Online
15. juni 11:00 - 12:30

I samarbeid med Sjømannskirken og ANSA Australia så skal vi holde et avreiseseminar for dere som starter studier i Australia til høsten.

Nå er det ikke lenge igjen til studiestart for studier i Australia!

I samarbeid med Sjømannskirken og ANSA Australia så skal vi holde et avreiseseminar for dere som starter studier i Australia til høsten. Avreiseseinaret vil ta for seg en del praktisk informasjon før oppstart og avreise, og ting å tenke på om noe skulle skje i løpet av studiene. Det blir også mulighet til å stille spørsmål.

Sjømannskirken og ANSA kommer til å gå igjennom hva de gjør for norske studenter både før, under og etter studier i Australia. De vil fortelle om arrangementer som holdes i løpet av året, men også nyttig informasjon om møtet med et nytt land. Det blir gode tips om du skulle oppleve hjemlengsel, noe uforutsett skulle skje, eller dere bare ønsker noen å snakke med.

Avreiseseminaret holdes digitalt
Onsdag 15 juni klokken 11:00
Registrering via denne linken

Varighet vil være omtrent en og en halv time, spørs hvor mange spørsmål som kommer underveis.

Om dere har spørsmål om seminaret kan dere ta kontakt med kristin@sonor.no.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.