Avreiseseminar USA og Storbritannia – med Sjømannskirken!

Zoom
13. juli 12:00 - 14:00

Skal du studere i USA eller Storbritannia? Sammen med Sjømannskirken holder vi et avreiseseminar på zoom for dere som skal starte på studiene nå til høsten.

Ikke lenge til studiestart nå!

Avreiseseminaret vil ta for seg en del praktisk informasjon før oppstart og avreise, og ting å tenke på om noe skulle skje i løpet av studiene. Det blir også mulighet til å stille spørsmål.

Sjømannskirken kommer til å gå igjennom hva de gjør for norske studenter under studiene i Storbritannia og USA. Sjømannskirken vil også snakke en del om beredskap, og det blir gode tips om du skulle oppleve hjemlengsel, noe uforutsett skulle skje, eller dere bare ønsker noen å snakke med.

Dato: 13.juli kl.12.00

Sted: Avreiseseminaret holdes digitalt og du kan bli med via linken:
https://us06web.zoom.us/j/88636258498

Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Camilla på camilla@sonor.no

Registrer deg for gratis studieveiledning

Tilbake til Forsiden

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.